Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Verzenden & retourneren

 

INBOUW AFSPRAAK MAKEN
Wanneer u een product heeft besteld inclusief de montage hiervan zullen wij binnen enkele werkdagen contact met u opnemen voor een afspraak. De afdeling planning zal samen met u kijken wat u het beste schikt.

LEVERTIJD
Indien het product voorradig is wordt deze dezelfde dag of de dag erna verstuurd. Voor levering bij vooruitbetaling gelden afwijkende voorwaarden. Zie hieronder.

LEVERTIJD BIJ VOORUITBETALING
Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

BEZORGING OP ZATERDAG
Bestellingen onder rembours (betalen bij de postbode) worden door PostNL niet op zaterdag uitgeleverd.

INDIEN JE NIET THUIS BENT
Als ut niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor. Een bestelling onder rembours kunt u op het postkantoor ook met pin betalen.

RETOURNEREN
Voor het retour sturen van producten kunt u het beste contact met onze helpdesk opnemen. Deze is te bereiken tijdens kantooruren van 09.00 tot 17.00 van maandag tot en met vrijdag.Telefoonnummer: 088 - 0123 320

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box