Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Vrachtwagen beveiliging (3)

Beveilig uw vrachtwagen of wagenpark tegen diefstal en inbraak met een SCM/CCV alarmsysteem!

Filters

Vrachtwagen beveiliging

Uw vrachtwagen of vrachtwagenpark beveiligen tegen diefstal en inbraak doet u met een SCM/CCV goedgekeurd alarmsysteem! 

Er zijn verschillende niveaus om uw trucks te beveiligen, zowel voor uw eigen gemoedsrust als voor uw verzekeraar. Overkoepelende beveiligingsorganisatie Kiwa is verantwoordelijk voor het SCM/CCV certificaat dat uw verzekeraar graag wil zien. Ondanks dat Kiwa ook verantwoordelijk is voor de beveiligingseisen van personenvoertuigen hebben zij voor vrachtvoertuigen andere eisen opgesteld waaraan SCM/CCV goedgekeurde voertuigbeveiliging aan moet voldoen.

Voor vrachtvoertuigen zijn een aantal elementen onderscheidend ten opzichte van personenauto's. Ten eerste wordt er bij een SCM/CCV klasse B1 Truck alarm niet enkel een extra onderbreking op de startmotor geplaatst. Ook zal er een extra onderbreking op de brandstoftoevoer geplaatst worden. Dat betekent dat de truck een dubbele beveiliging krijgt om te voorkomen dat de truck zelfstandig verplaatst kan worden.

Voor deze onderdelen geldt dat ze minimaal 5 minuten weerstand moeten kunnen bieden tegen een diefstal- of inbraakpoging. 

Indien u ervoor kiest om uw truck te beveiligen met een SCM/CCV klasse B2 Truck alarm zal er tevens ook een omtrekbeveiliging en interieur beveiliging geplaatst worden. Ook zal er afhankelijk van uw truck een kantelbeveiliging of een motorkapbeveiliging geplaatst worden. Bij iedere diefstal of inbraakpoging zal een noodstroomsirene op een luid volume afgaan om de dief af te schrikken. Deze sirene zal niet zomaar te onderbreken zijn dankzij de eigen voeding en accu.

Het SCM/CCV klasse B3 Truck alarm bevat al het bovenstaande maar heeft maar liefst een diefstalweerbaarheid van minimaal 15 minuten. Zo is uw truck optimaal beveiligd tegen diefstal en inbraak. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box