Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Stijging autoverkoop 2011 met 19.8%


De verkoop van nieuwe personenauto's in Nederland is in januari met 19,8% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, aldus RAI, Bovag en RDC.

In totaal werden in januari 75.147 auto's nieuwe auto's geregistreerd, tegenover 62.750 in januari vorig jaar.

Lease


'Traditioneel is januari een maand waarin veel nieuwe auto’s op kenteken worden gezet. De meeste leasemaatschappijen bijvoorbeeld registreren geen nieuwe auto’s meer vanaf eind november', zeggen RAI, Bovag en RDC.

De organisaties verwachten voor heel 2011 dat de verkopen van nieuwe auto's op 480.000 zullen uitkomen.

Volkswagen was het best verkochte merk in januari, met een marktaandeel van 13,9%. Daarna volgen Renault, Peugeot, Toyota en Ford.

Autoverkopen VS

In de Verenigde Staten stegen de autoverkopen in januari met 17%. General Motors en Chrysler groeiden sterker dan de markt als geheel. GM verkocht 22% meer auto's, vooral dankzij sterke verkopen van trucks. Chrysler zag het aantal verkochte auto's met 23% toenemen.

De marktleider in de Verenigde Staten blijft Toyota, dat teleurstelde met een groei die met 17,3% ongeveer gelijk lag aan het gemiddelde in de markt.

BRON: Het Financieele Dagblad 2011

Klassealarm diensten


Meer auto's betekend ook automatisch meer autodiefstal. Beveilig uw nieuwe auto goed en zorg ervoor dat dieven op afstand blijven. Klassealarm.nl biedt de beste autoalarmen tegen scherpe prijzen, zowel voor particulieren als bedrijven. Ook voor leasemaatschappijen wordt het steeds interessanter het wagenpark optimaal te beveiligen. Een simpel klasse 3 alarm kan al een hoop schelen!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box