Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Voertuigvolgsysteem (4)

Het SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming modulen beveiligd de auto optimaal 24/7. Het voertuigvolgsysteem is aangesloten op een PAC erkende meldkamer. Voorheen was dit een klasse 4 en 5 alarmsysteem.

Filters

Voertuigvolgsysteem

Het SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming modulen beveiligd de auto optimaal 24/7. Het voertuigvolgsysteem is aangesloten op een PAC erkende meldkamer, zodat in geval van diefstal de auto snel teruggevonden kan worden. Per 1.1.2015 is ook een anti-jamming modulen verplicht, zodat dieven het GPS / GSM signaal niet onopgemerkt kunnen verstoren. Wanneer het voertuigvolgsysteem "gejammed" wordt zal automatisch de startonderbreker activeren. De benodige extra startonderbreker is voor de eigenaar niet te merken.

Per 1.1.2015 is de nieuwe SCM regelgeving actief geworden, waardoor klasse 4 alarm en klasse 5 alarm samen gevoegd is tot een systeem, namelijk SCM voertuigvolgsysteem. Koppeling tussen het alarmsysteem en voertuigvolgsysteem is nog steeds mogelijk.

Let op; verzekeringsmaatschappijen gebruiken de termen klasse 4, klasse 5 en voertuigvolgsysteem door elkaar. Niet alle verzekeringsmaatschappijen zijn eenduidig hierin. Klassealarm.nl bouwt alleen SCM goedgekeurde systemen in.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box