Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Klasse 3 alarm (11)

Klasse 3 alarm is een autoalarm met omtrekbeveiliging, interieurbeveiliging, startonderbreker en hellingshoekdetectie.

Filters

Klasse 3 alarm

Het klasse 3 alarm is een trap hoger dan een klasse 2 alarm. Bij een klasse 3 alarm is de auto maximaal beveiligd tegen inbraak. De auto is beveiligd met een omtrekbeveiliging, interieurdetectie, startonderbreker en hellingshoekdetectie.

Het klasse 3 alarm kan standaard op de auto aanwezig zijn of kan achteraf als aftermarket worden geïnstalleerd. Sinds 1 januari 2015 is bij een klasse 3 alarm ook extra autorisatie verplicht. Extra autorisatie beveiligd de auto nog beter tegen het dievengilde. Hierbij wordt niet alleen meer gekeken naar het signaal van de afstandsbediening van de auto, maar ook een extra autorisatie vanuit het klasse 3 alarm. Dit kan door middel van een draadloze autorisatie of handmatige autorisatie. Dit scheelt per type merk klasse alarm.

Wanneer het voertuig is voorzien van een af-fabriek klasse 3 alarm kan deze SCM gecertificeerd worden mits deze op de lijst met goedgekeurde voertuigen voorkomt. Vanaf 1.1.2021 zal ook gekeken worden op het voertuig beveiligd is tegen relay attack. Hiervoor is de "KE01 aanvullende maatregel keyless entry/go". Wanneer een af-fabriek klasse 3 alarm niet voldoet aan de gestelde eisen zal een extra KE01 aanvullende maatregel noodzakelijk zijn. Klassealarm.nl heeft hiervoor de oplossing van Keyless Protector. De KE01 Keyless Protector samen met een af-fabriek klasse 3 alarm zorgt ervoor dat nog steeds een SCM certificaat kan worden afgegeven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box