Terug

Voertuigvolgsysteem VbV SCM Volvo XC90 (Hybrid)

Advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies 088 - 0123 320 of stuur een e-mail naar onze klantenservice

Productomschrijving

Voertuigvolgsysteem VbV SCM Volvo XC90 (Hybrid)

VbV SCM voertuigvolgsysteem Volvo XC90 + INBOUW (gratis op locatie!)


Voorkom inbraak of diefstal door middel van een goedgekeurd VBV / SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem voor uw Volvo XC90 (hybrid), die voldoet aan alle eisen van uw verzekering.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inbouwindicatie: 3 - 3.5 uur
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie van de Volvo XC90 af-fabriek is vaak niet voldoende voor de verzekering. Klassealarm.nl heeft speciaal hiervoor een VbV / SCM voertuigvolgsysteem geselecteerd welke 100% SCM goedgegekeurd is voor elke verzekeringsmaatschappij.

Het voertuigvolgsysteem zal worden ingebouwd naar conform de inbouw eisen van Volvo. Bij dit volgsysteem worden originele inbouw accessoires van Volvo gebruikt om eventuele storingen te voorkomen.

Het Technocon Mi50 (Moving Intelligence) is volledig geschikt voor de nieuwe Volvo XC90. Uiteraard is dit systeem ook voor andere Volvo types geschikt.

Bescherm uw 7% bijtellingtarief


2015 is het laatste jaar dat Hybride (elektro/brandstof) auto's aanschaft kunnen worden met 7% bijtelling. Vanaf 2016 bestaat er geen mogelijkheid meer om een auto van na 2016 met 7% bijtelling aan te schaffen. Kortom; het is van essentieel belang dat uw auto is voorzien van de nieuwste VbV SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming. Hiermee wordt het voertuig optimaal beschermd en is er minder risico op diefstal. Beveilig uw Volvo vandaag voor het te laat is! Verzekeringen vergoeden bij diefstal (afhankelijk per verzekering) vaak wel de aanschafwaarde, maar vaak niet het bijtellingsvoordeel!

SCM / VbV voertuigvolgsysteem (=klasse 4 / 5 alarm)


Een voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de Volvo snel en gemakkelijk gelokaliseerd kan worden wanneer de auto daadwerkelijk gestolen is. Het grote verschil met een alarmsysteem met  hellingshoekdetectie is dat een voertuigvolgsysteem voornamelijk bedoeld is voor diefstal en niet voor inbraak.

Per 1.1.2015 is een grote wijziging geweest in de naamgeving van de verschillende SCM alarmen. Daarmee is ook de samenstelling van het SCM alarm veranderd. Sinds 2015 zijn alle voertuigvolgsystemen voorzien van een zogenaamde anti-jamming modulen. Deze modulen zal automatisch herkennen wanneer een dief probeert het voertuigvolgsysteem te storen. Dit storen wordt ook wel jammen genoemd. Zodra het voertuigvolgsysteem een stoorsignaal voorbij ziet komen zal de startonderbreker worden geactiveerd en is de Volvo XC90 niet meer te starten. Let op; de auto is dan ook niet meer met de originele Volvo sleutel te starten. Starten kan pas weer als de rechtmatige eigenaar de auto vrij geeft via een APP op de telefoon, meldkamer of via de noodprocedure. Via de APP kan ook de auto op afstand worden geblokkeerd.

 

PAC meldkamer voertuigvolgsysteem


Een PAC Erkende meldkamer is bij een voertuigvolgsysteem altijd verplicht. Voor uw Volvo hebben wij alvast de meldkamer geselecteerd met de beste prijs kwaliteit verhouding, namelijk G4S. G4S ondersteund de Mi50 voertuigvolgsystemen wereldwijd. G4S is een grote Europe meldkamer die indien nodig de auto zo snel mogelijk weer kan terug vinden. 

De meldkamer kosten zijn verplicht voor een voertuigvolgsysteem met anti jamming en is er vanaf 21,11 incl. BTW per maand. Wanneer een doormelding voor het alarmsysteem met hellingshoekdetectie noodzakelijk is komt er een meerprijs van 1,21 incl. BTW per maand bij. De tarieven zijn FLATFEE, dus nooit achteraf extra kosten.

 

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie + voertuigvolgsysteem (=klasse 5)


Officieel bestaat een SCM klasse 5 alarm qua benaming per 1.1.2015 niet meer langer. Toch vereisen veel verzekeringsmaatschappijen nog een combinaties tussen een alarmsysteem met  hellingshoekdetectie en voertuigvolgsysteem (= voorheen was dit klasse 5). De formulering per verzekering verschilt nogal. 

Een combinatie van deze systemen is mogelijk in drie verianten.

WAT MOET ER WORDEN INGEBOUWD IN DE VOLGENDE SITUATIES?

1. Ik wil klasse 4 (alleen volgsysteem) en de auto is voorzien met af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie; Voertuigvolgsysteem wordt standalone ingebouwd van het af-fabriek alarmsysteem. Er is geen verbinding tussen alarmsysteem en voertuigvolgsysteem.

Prijs a 699.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten a 21,11  incl. BTW p/m


2. Ik wil klasse 5, mijn auto heeft een af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie; Af-fabriek alarmsysteem wordt gekoppeld met voertuigvolgsysteem. Wanneer het af-fabriek alarmsysteem af gaat zal de meldkamer contact opnemen met de bestuurder. 

Prijs a 749.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten vanaf 21,11  incl. BTW p/m


3. Ik wil klasse 5, maar heb een auto met alleen startonderbreker af-fabriek, voornamelijk Duitse import; Inbouw alarmsysteem met hellingshoekdetectie met extra autorisatie. Koppeling tussen alarm en voertuigvolgsysteem. Wanneer het alarm af gaat zal de meldkamer contact opnemen met de bestuurder.

Prijs a 1249.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten vanaf 21,11  incl. BTW p/m

Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijk



Als een van de weinige aanbieders heeft ons SCM voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om het uit te breiden met ritregistratie. Zo houdt u gemakkelijk een sluitende rittenregistratie bij. De ritregistratie voldoet aan het keurmerk ritregistratie. Dit betekent dat de ritregistratie voldoet aan de eisen gesteld door de Belastingdienst. - See more at: http://www.fleetaccess.nl/security/klasse-alarm/voertuigvolgsysteem/#sthash.9a92Tk2u.dpuf

Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijk



Als een van de weinige aanbieders heeft ons SCM voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om het uit te breiden met ritregistratie. Zo houdt u gemakkelijk een sluitende rittenregistratie bij. De ritregistratie voldoet aan het keurmerk ritregistratie. Dit betekent dat de ritregistratie voldoet aan de eisen gesteld door de Belastingdienst. - See more at: http://www.fleetaccess.nl/security/klasse-alarm/voertuigvolgsysteem/#sthash.9a92Tk2u.dpufRitregistratiesysteem & SCM voertuigvolgsysteem in één

 

Ritregistratie en voertuigvolgsysteem in een!


Ons VbV / SCM voertuigvolgsysteem biedt naast beveiliging ook de mogelijkheid tot ritregistratie. Hiermee worden twee vliegen in een klap geslagen. Altijd netjes de ritten conform het normenkader van de Belastingdienst geregistreerd. Hiermee is schrijven verleden tijd. Voor 5,35 incl. BTW per maand hoeft u niet elke week uren lang te puzzelen met uw ritten. U heeft toegang tot een gemakkelijke rapportage tool en beschikt op elk moment van de dag over uw ritgegevens.

" Waarom extra betalen als u dubbel kunt profiteren?"



Voordelen Voertuigvolgsysteem (=klasse 4 alarm)

vink-groen.jpg Rittenadministratie uitbreiding mogelijk tegen geringe vergoeding
vink-groen.jpg Geen bediening vereist, alles gaat vanzelf en u heeft er geen omkijken naar 
vink-groen.jpg Hetzelfde als een af-fabriek alarmsysteem bij verschillende gerenommeerde automerken*
vink-groen.jpg Flatfee tarief erkende PAC meldkamer vanaf 21.11 euro incl. 21% BTW per maand
vink-groen.jpg Geschikt voor Volvo en storingsvrij

 

vink-groen.jpg Geschikt voor herinbouw van oude auto naar nieuwe auto


* vraag ons welke automerken precies


Waarom uw alarm kopen bij klassealarm.nl

 
vink-groen.jpg Klassealarm.nl is onderdeel van Fleetaccess; grootste onafhankelijke autoalarm installateur van NL
vink-groen.jpg 5 jaar inbouwgarantie
vink-groen.jpg 2 jaar fabrieksgarantie 
vink-groen.jpg Meer dan 25 eigen inbouwlocaties door heel Nederland
vink-groen.jpg 24/7 bereikbaar in geval van dringende storingen
vink-groen.jpg Garantie op locatie bij de klant
vink-groen.jpg Inbouw op locatie door heel Nederland, indien mogelijk*
vink-groen.jpg Bij elkaar meer dan 40 jaar inbouwervaring
vink-groen.jpg Al meer dan 6000 SCM alarmsystemen reeds geïnstalleerd (bewijs op verzoek)
vink-groen.jpg Fleetaccess werkt uitsluitend met SCM / KIWA gecertificeerde monteurs
vink-groen.jpg Helpdesk voor professioneel advies


*= informeer voor de voorwaarde voor het inbouwen op locatie.


Wat houdt een VbV / SCM Voertuigvolgsysteem in?


- Startblokkering (=bij de meeste moderne auto's is deze al aanwezig en wordt hiervan gebruik gemaakt)
- Voertuigvolgsysteem (= systeem waarmee auto opgespoord kan worden)
- Anti-jamming modulen (=systeem waarbij als GPS/GSM signaal wordt verstoord automatisch de startblokkering activeert. Losse bediening hierbij is NIET noodzakelijk)
- Optioneel: indien gewenst een koppeling met het af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Specificaties:

Doosinhoud VbV / SCM voertuigvolgsysteem

vink-oranje.jpg - SCM/VBV sticker
vink-oranje.jpg - Voertuigvolgsysteem + Anti Jamming modulen
vink-oranje.jpg - GPS + GSM antenne
vink-oranje.jpg - Kabelboom
vink-oranje.jpg - Registratieformulier meldkamer
vink-oranje.jpg - Gebruiksaanwijziging volgsysteem en anti-jamming




Specificaties

Specificaties voor: Voertuigvolgsysteem VbV SCM Volvo XC90 (Hybrid)

 • Merk Technocon / Movingintelligence
 • Type Mi50 met MiBlock
 • Autorisatie methode nee
 • SCM goedkeuring ja
 • Aantal transponders n.v.t.

INBOUW AFSPRAAK MAKEN

INBOUW AFSPRAAK MAKEN

Wanneer u een product heeft besteld inclusief de montage hiervan zullen wij binnen 1 werkdagen contact met u opnemen voor een afspraak. De afdeling planning zal samen met u kijken wat u het beste schikt.

Product tags

Bel voor persoonlijk advies 088 - 0123 320 of stuur een e-mail naar onze klantenservice

 • Op voorraad

VbV SCM Voertuigvolgsysteem Volvo XC90 (Hybrid) inclusief montage

Speciaal voor de Volvo XC90 model 2015 hebben wij een volgsysteem geselecteerd welke 100% geschikt is voor de Volvo XC90. Het voertuigvolgsysteem voldoet aan de eisen van het VbV en... Lees meer

1.199,- € 749,-

 • GRATIS Inbouw op locatie door eigen monteurs
 • 25 inbouwlocaties door heel NL
 • Gemiddelde beoordeling 8,9
 • Al meer dan 10.000 tevreden klanten

Reviews

Advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies 088 - 0123 320 of stuur een e-mail naar onze klantenservice

Productomschrijving

Voertuigvolgsysteem VbV SCM Volvo XC90 (Hybrid)

VbV SCM voertuigvolgsysteem Volvo XC90 + INBOUW (gratis op locatie!)


Voorkom inbraak of diefstal door middel van een goedgekeurd VBV / SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem voor uw Volvo XC90 (hybrid), die voldoet aan alle eisen van uw verzekering.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inbouwindicatie: 3 - 3.5 uur
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie van de Volvo XC90 af-fabriek is vaak niet voldoende voor de verzekering. Klassealarm.nl heeft speciaal hiervoor een VbV / SCM voertuigvolgsysteem geselecteerd welke 100% SCM goedgegekeurd is voor elke verzekeringsmaatschappij.

Het voertuigvolgsysteem zal worden ingebouwd naar conform de inbouw eisen van Volvo. Bij dit volgsysteem worden originele inbouw accessoires van Volvo gebruikt om eventuele storingen te voorkomen.

Het Technocon Mi50 (Moving Intelligence) is volledig geschikt voor de nieuwe Volvo XC90. Uiteraard is dit systeem ook voor andere Volvo types geschikt.

Bescherm uw 7% bijtellingtarief


2015 is het laatste jaar dat Hybride (elektro/brandstof) auto's aanschaft kunnen worden met 7% bijtelling. Vanaf 2016 bestaat er geen mogelijkheid meer om een auto van na 2016 met 7% bijtelling aan te schaffen. Kortom; het is van essentieel belang dat uw auto is voorzien van de nieuwste VbV SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming. Hiermee wordt het voertuig optimaal beschermd en is er minder risico op diefstal. Beveilig uw Volvo vandaag voor het te laat is! Verzekeringen vergoeden bij diefstal (afhankelijk per verzekering) vaak wel de aanschafwaarde, maar vaak niet het bijtellingsvoordeel!

SCM / VbV voertuigvolgsysteem (=klasse 4 / 5 alarm)


Een voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de Volvo snel en gemakkelijk gelokaliseerd kan worden wanneer de auto daadwerkelijk gestolen is. Het grote verschil met een alarmsysteem met  hellingshoekdetectie is dat een voertuigvolgsysteem voornamelijk bedoeld is voor diefstal en niet voor inbraak.

Per 1.1.2015 is een grote wijziging geweest in de naamgeving van de verschillende SCM alarmen. Daarmee is ook de samenstelling van het SCM alarm veranderd. Sinds 2015 zijn alle voertuigvolgsystemen voorzien van een zogenaamde anti-jamming modulen. Deze modulen zal automatisch herkennen wanneer een dief probeert het voertuigvolgsysteem te storen. Dit storen wordt ook wel jammen genoemd. Zodra het voertuigvolgsysteem een stoorsignaal voorbij ziet komen zal de startonderbreker worden geactiveerd en is de Volvo XC90 niet meer te starten. Let op; de auto is dan ook niet meer met de originele Volvo sleutel te starten. Starten kan pas weer als de rechtmatige eigenaar de auto vrij geeft via een APP op de telefoon, meldkamer of via de noodprocedure. Via de APP kan ook de auto op afstand worden geblokkeerd.

 

PAC meldkamer voertuigvolgsysteem


Een PAC Erkende meldkamer is bij een voertuigvolgsysteem altijd verplicht. Voor uw Volvo hebben wij alvast de meldkamer geselecteerd met de beste prijs kwaliteit verhouding, namelijk G4S. G4S ondersteund de Mi50 voertuigvolgsystemen wereldwijd. G4S is een grote Europe meldkamer die indien nodig de auto zo snel mogelijk weer kan terug vinden. 

De meldkamer kosten zijn verplicht voor een voertuigvolgsysteem met anti jamming en is er vanaf 21,11 incl. BTW per maand. Wanneer een doormelding voor het alarmsysteem met hellingshoekdetectie noodzakelijk is komt er een meerprijs van 1,21 incl. BTW per maand bij. De tarieven zijn FLATFEE, dus nooit achteraf extra kosten.

 

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie + voertuigvolgsysteem (=klasse 5)


Officieel bestaat een SCM klasse 5 alarm qua benaming per 1.1.2015 niet meer langer. Toch vereisen veel verzekeringsmaatschappijen nog een combinaties tussen een alarmsysteem met  hellingshoekdetectie en voertuigvolgsysteem (= voorheen was dit klasse 5). De formulering per verzekering verschilt nogal. 

Een combinatie van deze systemen is mogelijk in drie verianten.

WAT MOET ER WORDEN INGEBOUWD IN DE VOLGENDE SITUATIES?

1. Ik wil klasse 4 (alleen volgsysteem) en de auto is voorzien met af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie; Voertuigvolgsysteem wordt standalone ingebouwd van het af-fabriek alarmsysteem. Er is geen verbinding tussen alarmsysteem en voertuigvolgsysteem.

Prijs a 699.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten a 21,11  incl. BTW p/m


2. Ik wil klasse 5, mijn auto heeft een af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie; Af-fabriek alarmsysteem wordt gekoppeld met voertuigvolgsysteem. Wanneer het af-fabriek alarmsysteem af gaat zal de meldkamer contact opnemen met de bestuurder. 

Prijs a 749.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten vanaf 21,11  incl. BTW p/m


3. Ik wil klasse 5, maar heb een auto met alleen startonderbreker af-fabriek, voornamelijk Duitse import; Inbouw alarmsysteem met hellingshoekdetectie met extra autorisatie. Koppeling tussen alarm en voertuigvolgsysteem. Wanneer het alarm af gaat zal de meldkamer contact opnemen met de bestuurder.

Prijs a 1249.00 incl. BTW en montage. Meldkamer kosten vanaf 21,11  incl. BTW p/m

Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijk



Als een van de weinige aanbieders heeft ons SCM voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om het uit te breiden met ritregistratie. Zo houdt u gemakkelijk een sluitende rittenregistratie bij. De ritregistratie voldoet aan het keurmerk ritregistratie. Dit betekent dat de ritregistratie voldoet aan de eisen gesteld door de Belastingdienst. - See more at: http://www.fleetaccess.nl/security/klasse-alarm/voertuigvolgsysteem/#sthash.9a92Tk2u.dpuf

Uitbreiding met goedgekeurde ritregistratie mogelijk



Als een van de weinige aanbieders heeft ons SCM voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om het uit te breiden met ritregistratie. Zo houdt u gemakkelijk een sluitende rittenregistratie bij. De ritregistratie voldoet aan het keurmerk ritregistratie. Dit betekent dat de ritregistratie voldoet aan de eisen gesteld door de Belastingdienst. - See more at: http://www.fleetaccess.nl/security/klasse-alarm/voertuigvolgsysteem/#sthash.9a92Tk2u.dpufRitregistratiesysteem & SCM voertuigvolgsysteem in één

 

Ritregistratie en voertuigvolgsysteem in een!


Ons VbV / SCM voertuigvolgsysteem biedt naast beveiliging ook de mogelijkheid tot ritregistratie. Hiermee worden twee vliegen in een klap geslagen. Altijd netjes de ritten conform het normenkader van de Belastingdienst geregistreerd. Hiermee is schrijven verleden tijd. Voor 5,35 incl. BTW per maand hoeft u niet elke week uren lang te puzzelen met uw ritten. U heeft toegang tot een gemakkelijke rapportage tool en beschikt op elk moment van de dag over uw ritgegevens.

" Waarom extra betalen als u dubbel kunt profiteren?"



Voordelen Voertuigvolgsysteem (=klasse 4 alarm)

vink-groen.jpg Rittenadministratie uitbreiding mogelijk tegen geringe vergoeding
vink-groen.jpg Geen bediening vereist, alles gaat vanzelf en u heeft er geen omkijken naar 
vink-groen.jpg Hetzelfde als een af-fabriek alarmsysteem bij verschillende gerenommeerde automerken*
vink-groen.jpg Flatfee tarief erkende PAC meldkamer vanaf 21.11 euro incl. 21% BTW per maand
vink-groen.jpg Geschikt voor Volvo en storingsvrij

 

vink-groen.jpg Geschikt voor herinbouw van oude auto naar nieuwe auto


* vraag ons welke automerken precies


Waarom uw alarm kopen bij klassealarm.nl

 
vink-groen.jpg Klassealarm.nl is onderdeel van Fleetaccess; grootste onafhankelijke autoalarm installateur van NL
vink-groen.jpg 5 jaar inbouwgarantie
vink-groen.jpg 2 jaar fabrieksgarantie 
vink-groen.jpg Meer dan 25 eigen inbouwlocaties door heel Nederland
vink-groen.jpg 24/7 bereikbaar in geval van dringende storingen
vink-groen.jpg Garantie op locatie bij de klant
vink-groen.jpg Inbouw op locatie door heel Nederland, indien mogelijk*
vink-groen.jpg Bij elkaar meer dan 40 jaar inbouwervaring
vink-groen.jpg Al meer dan 6000 SCM alarmsystemen reeds geïnstalleerd (bewijs op verzoek)
vink-groen.jpg Fleetaccess werkt uitsluitend met SCM / KIWA gecertificeerde monteurs
vink-groen.jpg Helpdesk voor professioneel advies


*= informeer voor de voorwaarde voor het inbouwen op locatie.


Wat houdt een VbV / SCM Voertuigvolgsysteem in?


- Startblokkering (=bij de meeste moderne auto's is deze al aanwezig en wordt hiervan gebruik gemaakt)
- Voertuigvolgsysteem (= systeem waarmee auto opgespoord kan worden)
- Anti-jamming modulen (=systeem waarbij als GPS/GSM signaal wordt verstoord automatisch de startblokkering activeert. Losse bediening hierbij is NIET noodzakelijk)
- Optioneel: indien gewenst een koppeling met het af-fabriek alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Specificaties:

Doosinhoud VbV / SCM voertuigvolgsysteem

vink-oranje.jpg - SCM/VBV sticker
vink-oranje.jpg - Voertuigvolgsysteem + Anti Jamming modulen
vink-oranje.jpg - GPS + GSM antenne
vink-oranje.jpg - Kabelboom
vink-oranje.jpg - Registratieformulier meldkamer
vink-oranje.jpg - Gebruiksaanwijziging volgsysteem en anti-jamming




Specificaties

Specificaties voor: Voertuigvolgsysteem VbV SCM Volvo XC90 (Hybrid)

 • Merk Technocon / Movingintelligence
 • Type Mi50 met MiBlock
 • Autorisatie methode nee
 • SCM goedkeuring ja
 • Aantal transponders n.v.t.

INBOUW AFSPRAAK MAKEN

INBOUW AFSPRAAK MAKEN

Wanneer u een product heeft besteld inclusief de montage hiervan zullen wij binnen 1 werkdagen contact met u opnemen voor een afspraak. De afdeling planning zal samen met u kijken wat u het beste schikt.

Product tags

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box