Terug

 • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
 • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
 • Gemiddelde beoordeling 9,1

Voertuigvolgsysteem (4)

Het SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming modulen beveiligd de auto optimaal 24/7. Het voertuigvolgsysteem is aangesloten op een PAC erkende meldkamer. Voorheen was dit een klasse 4 en 5 alarmsysteem.

Filters

 • Keyless Protector, dé oplossing tegen relay attack!

  De Keyless Protector beschermt de auto tegen relay attack. Het is 's werelds eerste elektronische sleutelbeveiliging. Gemakkelijk zelf te installeren en maximale veiligheid voor uw comfort access / keyless entry systeem.

  € 154,95

  Vergelijk

  € 154,95

 • Voertuigvolgsysteem SCM VbV

  VbV SCM voertuigvolgsysteem inclusief montage

  Ons voertuigvolgsysteem voldoet aan de eisen van het VbV en SCM en is voorzien van anti-jamming. Het voertuigvolgsysteem kan 24/7 worden opgespoord en voorkomt diefstal mede door de anti-jamming module...

  -38% Sale

  1.199,- € 749,-

  Vergelijk

  1.199,- € 749,-

 • KE01 Keyless Protector sleutelset met SCM certificaat

  KE01 Keyless Protector met CCV SCM certificaat, bescherm uw auto tegen relay attack, keyless entry diefstal. Nu met SCM certificaat, geschikt voor klasse 1, 2, 3, 4, 5 als extra klasse alarm beveiliging. Tijdelijk inclusief gratis inbouw op locatie!

  -6% Sale

  349,- € 329,-

  Vergelijk

  349,- € 329,-

 • KE01 Keyless Protector KP-Motor SCM certificaat

  KE01 Keyless Protector met CCV SCM certificaat, speciaal voor uw motor! bescherm uw motor tegen een relay attack. Nu met SCM certificaat, geschikt voor vrijwel iedere motor met keyless start.

  -53% Sale

  349,- € 164,95

  Vergelijk

  349,- € 164,95

Voertuigvolgsysteem

Het SCM voertuigvolgsysteem met anti-jamming modulen beveiligd de auto optimaal 24/7. Het voertuigvolgsysteem is aangesloten op een PAC erkende meldkamer, zodat in geval van diefstal de auto snel teruggevonden kan worden. Per 1.1.2015 is ook een anti-jamming modulen verplicht, zodat dieven het GPS / GSM signaal niet onopgemerkt kunnen verstoren. Wanneer het voertuigvolgsysteem "gejammed" wordt zal automatisch de startonderbreker activeren. De benodige extra startonderbreker is voor de eigenaar niet te merken.

Per 1.1.2015 is de nieuwe SCM regelgeving actief geworden, waardoor klasse 4 alarm en klasse 5 alarm samen gevoegd is tot een systeem, namelijk SCM voertuigvolgsysteem. Koppeling tussen het alarmsysteem en voertuigvolgsysteem is nog steeds mogelijk.

Let op; verzekeringsmaatschappijen gebruiken de termen klasse 4, klasse 5 en voertuigvolgsysteem door elkaar. Niet alle verzekeringsmaatschappijen zijn eenduidig hierin. Klassealarm.nl bouwt alleen SCM goedgekeurde systemen in.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box