Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Autodiefstal flink toegenomen in eerste helft 2022

Autodiefstal flink toegenomen in eerste helft 2022

De diefstal van auto's is in de eerste helft 2022 flink toegenomen. Fleetacces beschermt uw auto tegen autodiefstal. Bescherm uw auto goed!

De meeste mensen heb het gewone leven na de laatste corona-lockdown weer opgepakt. Dat geldt helaas ook voor de autodieven: auto-inbraken en autodiefstallen zijn in de eerste maanden van dit jaar flink toegenomen. 

Uit cijfers van de politie blijkt dat in de maanden januari tot en met mei 3.550 auto’s gestolen zijn in Nederland. Dat is 20% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Inbraken in auto’s zijn met een derde toegenomen tot 17.161. De cijfers zijn nog niet zo hoog als voor corona en de verwachting van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is dat de cijfers ook niet meer zo hoog worden. Het blijft echter belangrijk om uw auto goed te beveiligen tegen diefstal en inbraak.

Beveilig uw auto

Niemand wil ‘s morgens de deur uit stappen en zien dat zijn auto gestolen of opengebroken is. Met een Klasse alarm van Fleetaccess zorgt u dat uw auto goed beveiligd is tegen diefstal en inbraak. Er is voor iedereen een geschikt alarm te krijgen. Van startonderbreking (klasse 1) tot een alarm compleet met volgsysteem (klasse 5), u kunt uw beveiliging zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Ook voor het inbouwen van het alarm kunt u bij Fleetaccess terecht. Inbouwen kan op locatie of op een van onze inbouwlocaties.

Keyless entry

Eigenaren van auto’s met keyless entry moeten extra op hun hoede zijn. Dit soort auto’s lopen twee keer zoveel risico op diefstal of inbraak als auto’s zonder keyless entry. Dieven worden creatiever en ontwikkelen steeds nieuwe manieren om het signaal van uw autosleutel te op te vangen. Als uw sleutel in de buurt van de voordeur ligt, hoeven ze alleen maar met een zendertje langs uw huis te lopen om het signaal van uw autosleutel op te pikken en over te nemen. Vervolgens kunnen ze zonder problemen en zonder enige vorm van schade of inbraaksporen de auto openen en ermee wegrijden. 

Gelukkig is het makkelijk om uw auto tegen deze vorm van diefstal te beveiligen. De Keyless Protector van Fleetaccess zorgt ervoor dat het signaal van de sleutel niet opgevangen kan worden als hij in huis ligt. Een chip rond de batterij van de sleutel zorgt er namelijk voor dat de sleutel uitgeschakeld wordt als hij langer dan 3 minuten niet beweegt. 

Andere diensten van Fleetaccess

We helpen u niet alleen met de bestrijding van autodiefstal. We hebben ook nog andere totaaloplossingen voor uw wagenpark of personenauto. Behalve alarmsystemen hebben we ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen we u verder!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box