Terug

  • Gratis inbouw op locatie door eigen monteurs
  • Meer dan 25 inbouwlocaties door heel NL
  • Gemiddelde beoordeling 9,1

Ook Tesla gevoelig voor Relay Attack

Ook Tesla gevoelig voor Relay Attack

Bent u de trotse bezitter van een Tesla? Dan wilt u natuurlijk niet dat deze gestolen wordt! Een Tesla kan keyless geopend worden via de autosleutel of een app op de iPhone. Beide systemen zijn gevoelig voor een zogenaamde relay attack.

Wat is relay attack?

Bij auto’s met keyless entry zoals de Tesla communiceert de sleutel, of in het geval van Tesla de app op de iPhone, draadloos met de auto. Autodieven kunnen het signaal van de sleutel of de telefoon onderscheppen en versterken zodat ze zonder braaksporen de auto kunnen openen en starten. Tesla is niet het enige automerk waarvan de auto op deze manier gestolen kan worden. Elke auto met een keyless entry systeem is gevoelig voor deze hack.

Bescherm je auto tegen diefstal

Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om uw auto goed tegen autodiefstal te beveiligen. Met een Klasse Alarm van Fleetaccess kunt u uw auto beveiligen zoals u dat wil. Het alarm is in vijf klassen te krijgen:
Klasse 1: Een startonderbreker vergelijkbaar met een af-fabriek auto-alarm.
Klasse 2: Een alarm dat gebruik maakt van een hard geluidssignaal.
Klasse 3: Alarmen in klasse 3 hebben dezelfde eigenschappen als de alarmen in klasse 2, aangevuld met een sabotagesignalering en hellingshoekdetectie.
Klasse 4: Een alarm dat uw auto 24 uur per dag volgt. Daarnaast is het gekoppeld aan een startonderbreker. Als dieven proberen het GPS/GSM-signaal te verstoren, blokkeert de auto automatisch.
Klasse 5: Dit is het meest uitgebreide alarm dat er is. Het bevalt alle eigenschappen die hierboven genoemd zijn.

Keyless protector

Om uw auto te beveiligen tegen relay attack heeft Fleetaccess de Keyless Protector ontwikkeld. Dit alarm bestaat uit een chip die om de batterij van de autosleutel heen gezet wordt waardoor de sleutel wordt uitgeschakeld als hij 3 minuten niet heeft bewogen. Autodieven kunnen op die manier het signaal van de sleutel niet opvangen en de auto niet op afstand openen.

Meer diensten van Fleetaccess

We zijn niet alleen gespecialiseerd in klasse alarmsystemen voor uw auto. We hebben meerdere totaaloplossingen voor uw wagenpark en voor particuliere autobezitters. Naast alarmsystemen hebben we ook: carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen en chiptunen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box